actueel

The WIMMIS Company

The WIMMIS Company from Breda The Netherlands is one of the few established advisory companies that still follows a classic approach and guides companies from the very early start.

The WIMMIS Company is lead by Wim van der Meeren and Carola Mol, both inspiring and experienced people dedicated to success "no matter what".

Classic in their concept by also guiding and advising small companies up to large scale project from start-ups to restructuring ongoing concerns. WIMMIS is specialized in Leisure, Theme Parcs and Resorts and the management of those.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Als commerciële project-, en conceptontwikkelaar zijn wij actief in het begin van het ontwikkelproces. Wij zijn ondernemers en hebben een neus voor het zoeken en vinden van unieke ontwikkelmogelijkheden. Door projecten op hoog abstractieniveau aan te vliegen en vervolgens te concretiseren door het stellen van de juiste vragen, maken wij oplossingen tastbaar en eenvoudig.

Met de juiste combinatie van creativiteit, lef en visie bedenken wij unieke concepten, die recht doen aan de locatie en haar randvoorwaarden. Wij bedenken niet alleen de kaders, we borgen ze ook. We zijn verantwoordelijk voor het maken van afspraken met Gemeentes. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Wij maken gebruik van ons netwerk waar we intensief en als een team met bijvoorbeeld stedenbouwkundigen en architecten samenwerken.

Doordat wij financieringsvragen werven, beoordelen, classificeren en aanbieden aan investeerders, faciliteren we de lener én investeerder.

Wij realiseren uw droom!

Projectontwikkeling & Conceptontwikkeling​